GERBIAMA ŠVENČIONIŲ PRADINĖS MOKYKLOS BENDRUOMENE

Matote, girdite, jaučiate, kas vyksta Lietuvos švietimo sistemoje pastarosiomis savaitėmis. Streikas vienaip ar kitaip palietė mus visus. Streikuojame, kad nebūtų pamintas mūsų žmogiškasis orumas, kad būtų vykdomi deklaruojami švietimo tikslai, kad mes visi – mokiniai, jų tėvai, mokytojai- per kokybišką švietimą turėtume ne tik geresnę ateitį, bet ir dabartį. Žvelgiant iš trumpalaikių tikslų perspektyvos, gali atrodyti, kad ugdymo procesas nukentės. Ne. Siekiame ilgalaikio efekto, reikalaujame esminių švietimo sistemos pokyčių, kad laimingesnė, oresnė, tobulesnė būtų mūsų visuomenė ir kiekvienas joje. Taip, daug pamokų neįvyko. Bet vyko ir tebevyksta PILIETIŠKUMO PAMOKOS, kurių medžiagos vadovėlyje gali ir nebūti. Esame tikri, kad tik pilietiškas ugdytojas pajėgus suformuoti pilietį.

Šių, gyvenimiškųjų, o ne knyginių pilietiškumo pamokų svarbą puikiai suprato Švenčionių pradinės mokyklos bendruomenė. Mūsų mokyklos bendruomenės nariai tvirtai susitelkė suprasdami kokybiško švietimo svarbą kiekvieno žmogaus gyvenime.

Visos neabejingos švietimo bendruomenės vardu DĖKOJAME mūsų mokyklos pedagogams, mokinių tėvams, mūsų mokiniams, mokyklos administracijai ir visiems, kurie vienokiu ar kitokiu būdu palaiko mūsų tikrojo pilietiškumo pamokas:
1b kl. mokytojai Danguolei Sadaunykienei ir jos mokinių tėvams bei mokiniams,
2a kl. mokytojai HalinaiPauliukėnienei ir jos mokinių tėvams bei mokiniams,
2b kl. mokytojai Editai Novikienei ir jos mokinių tėvams bei mokiniams,
3b kl. mokytojai Danguolei Vaškinėlienei ir jos mokinių tėvams bei mokiniams,
3c kl. mokytojai Nijolei Jarošienei ir jos mokinių tėvams bei mokiniams,
3d kl. mokytojai Vilmai Subačienei ir jos mokinių tėvams bei mokiniams,
4a kl. mokytojai Linai Lukšonienei ir jos mokinių tėvams bei mokiniams,
4b kl. mokytojai Rimutei Gribauskienei ir jos mokinių tėvams bei mokiniams,
4c kl. mokytojai Rasai Štuikienei ir jos mokinių tėvams bei mokiniams,
lavinamosios klasės mokytojai Inai Petrovskienei ir jos mokinių tėvams bei mokiniams,
bibliotekininkei Vidai Uzielienei,
šokių mokytojai Agnei Karklelytei,
tikybos mokytojai Birutei Stulgaitytei,
muzikos mokytojai Daivai Bečelytei,
socialinei pedagogei Jurgitai Petrovičienei,
mokyklos direktorei Laimai Veličkienei,
direktoriaus pavaduotojai Rimai Misiūnienei.

Taip pat esame dėkingi rajono merui Rimantui Klipčiui, savivaldybės kultūros, švietimo, jaunimo ir sporto skyriaus vedėjai Teresai Sansevičienei, tarybos nariams Vidai Rastenienei, Vytautui Bulkai, Kęstučiui Trapikui bei Zigmo Žemaičio gimnazijos bendruomenei už konstruktyvų dialogą ir palaikymą.

„KAI NETEISYBĖ TAMPA ĮSTATYMU – PASIPRIEŠINIMAS YRA PAREIGA!" (Amerikos prezidentas Tomas Džefersonas). Kol nepasirašyti jokie realūs susitarimai su šalies valdžia, mūsų mokykla toliau dalyvauja streike. Tačiau nuo 11-25, pirmadienio, kai kurios klasės jau pradeda ugdymo procesą. Bet vis dar nevyks specialiojo pedagogo logopedo, anglų kalbos, muzikos, tikybos ir lavinamosios klasės pamokos. Sekite informaciją el.dienyne ir mokyklos tinklalapyje.

Streiko komiteto vardu-
Virginija Duksienė, LŠDPS Švenčionių pradinės mokyklos profesinės organizacijos pirmininkė
Snieguolė Veličkienė, LŠDPS Švenčionių r. susivienijimo pirmininkė, Švenčionių pradinės mokyklos profesinės organizacijos pirmininko pavaduotoja

 

Skelbimai

ĮSAKYMAS
DĖL UGDYMO PROCESO PABAIGOS
2020 m. gegužės 21 d. Nr. V-92
1. Įsakau 2020 m. birželio 4 d. baigti ugdymo procesą (nuotoliniu būdu) Švenčionių pradinėje mokykloje. Vasaros atostogų pradžia 2020 m. birželio 5 d.
2. Įpareigoju mokytojus pravesti saugaus elgesio instruktažus priešmokyklinio ugdymo grupės vaikams, 1-4 ir lavinamosios klasių mokiniams visomis aktualiomis vasaros atostogų metu temomis ir per el. dienyną informuoti mokinių tėvus (globėjus).
Direktorė
Laima Veličkienė



Pamokų laikas

1 -ose klasėse

1. 8.00 - 8.35

2. 8.55 - 9.30

3. 9.50 - 10.25

4. 10.50 - 11.25

5. 12.00 - 12.35


2 - 4- ose klasėse

1. 8.00 - 8.45

2. 8.55 - 9.40

3. 9.50 - 10.35

4. 11.05 - 11.50

5. 12.00 - 12.45

6. 12.55 - 13.40

7. 13.50 - 14.35

Draugiskas internetas logo be fono

673c8f7f85716af5a44dcda9958d54f8

thumb

Eurofondas-300x135 copy

logo